Betűméret

akadalymenteslogo

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16

ELEKTROMOS HULLADÉKGYŰJTÉSI AKCIÓ

Tisztelt Halásztelkiek!

A ROLFIM Kft., az ARIES Kft. és Halásztelek Önkormányzatának szervezésében elektromos és elektronikai hulladék berendezés (e-hulladék) gyűjtést szervez, amely során INGYEN leadhatja összegyűlt e-hulladékát.

Az e-hulladékgyűjtés ideje:

2021. június 19., (szombat), 08:00-12:00-ig

Az e-hulladékgyűjtés telepített gyűjtőhelye:

Németh Ferenc Sportcentrum (Sportpálya)

Mi az e-hulladék gyűjtési akció célja?

Gyűjtés szervezői elkötelezett hívei a környezet védelmének, ezért szeretnék elérni, hogy szélesedjen az újrahasznosítható hulladékok begyűjtésének köre. Az e-hulladék különleges gyűjtést és kezelést igényel - azaz nem gyűjthető a háztartási vegyes hulladékkal. Az elektronikai hulladékok a sok újrahasznosítható másodnyersanyag mellett számos mérgező anyagot – nehézfémet (ólom, kadmium, higany, króm) is tartalmazhat, amelyek a környezet számára nagy veszélyt jelenthetnek. Az e-hulladék másodnyersanyagokat is rejt, amelynek jelentős része újrahasznosítható. Ennek ellenére nagy részük ma mégis hulladéklerakókba, erdőszélekre, illegális lerakókba, vagy illetéktelen kezekbe kerül.
A cél az, hogy az e-hulladék minél nagyobb mértékben hasznosuljon, illetve a benne található környezetre, emberre veszélyt jelentő mérgező anyagok ellenőrzött körülmények között kerüljenek ki környezetünkből.
Védjük együtt környezetünket! Kérjük, vegyen részt felhívásunkban!
Gyűjtés során leadható elektronikai berendezések a teljesség igénye nélkül „minden, ami valaha árammal, elemmel, akkumulátorral működött”

KIVÉTEL A KÉPCSÖVES BERENDEZÉSEK (RÉGI TV, MONITOR)

A ROLFIM Kft. továbbá lehetőséget biztosít, hogy egész évben a 2310 Szigetszentmiklós-Gyártelep ÁTI-Sziget Ipari Park alatti telephelyén használt, illetve hulladékká vált elektromos és elektronikai berendezéseket térítésmentesen átveszi H-P-ig, 8-13 óra között. Elektronikai hulladékgyűjtéssel kapcsolatosan érdeklődni szintén a 06-1/269-0234-es telefonszámon lehet!

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Eboltás 2021-ben Halásztelken

Tisztelt Halásztelkiek!

Az idei évben a kötelező veszettség elleni védőoltás 2021. május 29-én (szombaton) és június 5-én (szombaton) az alábbi helyszíneken lesz elérhető:

2021. május 29.:

10:00-12:00: Béke utca vége, Temető parkoló
12.30-14:00: Bolyai-Megyedűlő sarok

2021. június 5.:

10:00-12:00: Sportcentrum (Csillag utca - Ősz utca sarok)
12:30-14:00: Katona József utca - Arany János utca sarok

Kérjük, hogy az eboltási igazolványt hozzák magukkal!
Az eboltás díja: 4500 Ft, amely tartalmazza a féreghajtó
árát is.

Pályázati felhívás roma fiatalok számára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a középfokú köznevelési intézmények első, második vagy harmadik évfolyamán tanuló roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a rendőri pálya választásának ösztönzésére a 2021/2022. tanévre.

A pályázatot 2021 június 30-ig kell a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének megküldeni.

Érdeklődni a pályázat részletes feltételeiről a pályázó középfokú köznevelési tanintézményében lehet, valamint további felvilágosítás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat Kiképzési Alosztály ügyintézőjétől kérhető, az alábbi elérhetőségen:

Kardos Anikó ra. (tel.: 06/1/443-5000/30-526-os mellék).

Pest Megyei Rendőr Főkapitányság

Dr. Szabados Karina gyermekorvos rendelési ideje, elérhetőségei

Az új gyermekorvos, Dr. Szabados Karina csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos,
házi gyermekorvos 2021. május 3-tól rendel városunkban.

2021.05.03-án, hétfőn a rendelés kivételesen 11:00-15:00-ig lesz megtartva.

Asszisztens: Tóth Attiláné Marcsi

Rendelő: 2314 Halásztelek , Posta Köz 1.

Rendelési idő:

Hétfő 8:00 – 12:00
Kedd 16:00 -18:00
Szerda 10:00 – 13:00
Csütörtök 14:00 – 18:00
Péntek 12:00 – 15:00

Tanácsadás:

Kedd 14:00 - 16:00
Szerda 8:00 - 10:00

Rendelkezésre állás:

Minden hétköznap 8:00 – 18:00

Elérhetőségek:

Rendelő: 06 24 450 392 (időpontkérés betegrendelésre, tanácsadásra)

E-mail (receptkérés, orvosi kérdés, igazolás): rendelo@drkarina.hu

Mobil/Viber (indokolt esetben): 06 30 128 1932

Hírek, rendelést érintő változások, ismeretterjesztő anyagok:

Honlap: https://drkarina.hu

Facebook oldal: drszabadoskarina

ÚJ GYEREKORVOS 2021. MÁJUS 1-TŐL!

Kedves halásztelki Polgárok, Kedves Szülők!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzak, Szabados Karina vagyok, csecsemő és gyermekorvos. Már kisgyermekkorom óta orvos szerettem volna lenni, majd tanulmányaim befejeztével a gyermekek gyógyításában találtam meg önmagamat.

2008-ban szereztem meg orvosi diplomámat a Budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd a gyermekellátás szakterületein belül igyekeztem minél szélesebb körben ismereteket szerezni. Két évet rezidens orvosként töltöttem a SE I. számú Gyermekklinikáján, majd szakorvosjelöltként három évet töltöttem a MRE Bethesda Gyermekkórházában. Rövid ideig mellékhatásfigyelő szakértőként dolgoztam az EGIS Gyógyszergyár Zrt. Gyógyszerbiztonsági osztályán.

A gyermekgyógyászat szakvizsga megszerzését követően két évet házi gyermekorvosi körzetben dolgoztam állandó helyettesként Diósdon. Ezzel régi álmom vált valóra, véleményem szerint a gyermek életében kiemelten fontos szerepet tölt be a háziorvos. Ő az, aki a gyermeket születésétől kezdve ismeri, figyeli, nyomon követi fejlődését, és igyekszik testi- és szellemi egészsége megőrzésében támogatni, segíteni.
Ennélfogva világszemléletemben a középpontban a gyermek van, aki szülei féltő, biztonságot adó szeretetében cseperedik fel és mint gyermekorvos - a védőnővel együtt - ennek az egységnek szeretnék szerető, odaadó, segítő, megbízható támogatója lenni, akire mindig számítani lehet.

Munkám során elődleges szerepet kap a prevenció (kiemelt helyen a szűrővizsgálatok és védőoltások fontossága) az egészséges életmódra nevelés, és az esetleges betegségek, kórállapotok korai felismerése. Folyamatosan képzem magam tanfolyamok, továbbképzések, kongresszusok keretében a gyermekgyógyászat különböző területein. A bizonyítékokon alapuló orvoslásban hiszek, ezért a mindennapi gyakorlatban is ehhez a szemlélethez tartom magam, valamint követem a hazai, és a nemzetközi szakirodalom aktualitásait

Mindennapi munkám során törekszem az infotechnológia által nyújtott lehetőségek maximális kihasználására, tapasztalatom szerint a telemedicina eszközei jelentősen segítik a kommunikációt, betegellátást és a gyors tájékoztatást.

Családommal Diósdon lakunk, férjemmel 11 éve élünk boldog házasságban. Két gyermekem büszke édesanyjaként szeretnék hiteles orvos lenni és jó példával elől járni, egészséges étrend mellett rendszeresen sportolok és soha nem dohányoztam. Szabadidőmben igyekszem minél többet a családommal lenni, a sport és a mozgás nagyon fontos része az életünknek (futás, kerékpározás, kirándulás).

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Álláshirdetés

A Halásztelki Polgármesteri Hivatal konyhája felvételt hirdet: 1 fő fekete mosogató - gépkocsivezető álláshely betöltésére

Férfi munkavállaló jelentkezést várjuk. Elvárás: B kategóriás jogosítvány, gyors, precíz munkavégzés, magabiztosság, jó fizikai teherbírás.

Bérezés megegyezés alapján. Érdeklődni lehet személyesen, önéletrajzzal Létó Lászlónénál.

Cím: Halásztelek, Somogyi Béla út 50-52.

Telefonszám: 06-20-490-5528